kamagra 4 less

Fremover kommer jeg til å ha litt mer fokus på å trene fysisk. Det har vært nedprioritert det siste året, men nå skal jeg skjerpe meg. I går trente jeg intervaller, det samme skal jeg i dag og på torsdag. Fredag er det fri dag fra løping, da blir det bare styrketrening tipper jeg. Jeg kommer selvfølgelig ikke til å la dette gå utover antall timer med skyting, det er skytinga som er viktigst. Men det er ingen ulempe å være i god fysisk form når du er skytter.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.